Keuze uit maar liefst 10.569 vakanties

Header
<

Waarom een vakantie Dominicaanse Republiek

Wat is er nu mooier en heerlijker dan om tijdens de koudemaanden in ons land naar een tropische bestemming af te reizen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken en om gewoon een vakantie naar de winterzon te boeken. Een van die geweldige vakantiebestemmingen is natuurlijk de Dominicaanse Republiek. Het is een land waar de winterzon je toe lacht. In de maanden van november tot april regent het minste in de Dominicaanse Republiek, waardoor het juist dan een geweldige vakantiebestemming is. Wacht niet langer en boek gewoon een zonvakantie de Dominicaanse Republiek.

Vliegen naar de Dominicaanse Republiek

Eigenlijk iedere week gaan er meerdere directe vluchten naar de Dominicaanse Republiek. Het is mogelijk om met tien uurtjes vliegen over te komen op je bestemming. Het is direct lekker warm als je uit het vliegtuig stapt en je kunt nog dezelfde avond gaan genieten van een heerlijke cocktail op het strand. Je kunt trouwens alleen ticket gaan boeken, maar ook een complete reis. Het is natuurlijk een stuk gemakkelijker om een complete reis te boeken naar de Dominicaanse Republiek. Een compleet pakket op een luxe all- inclusive resort met een prachtig strand. Wie droomt daar nu niet van?

Wat is er allemaal te zien in de Dominicaanse Republiek?

Graag geven we je enkele tips welke bezienswaardigheden je niet mag missen in de Dominicaanse Republiek. Het beste kun je beginnen met een trip naar het oude deel van de stad van Puerto Plata. Het heeft een historisch centrum met geweldige huizen welke allemaal gerenoveerd zijn of nog worden. Er is een mooie boulevard in de stad. Ook zijn er enkele musea en kun je genieten van een geweldig uitzicht als je met een kabelbaan gaat.

Daarnaast kun je ook naar het Parque Nacional historica La Isabela gaan in de Dominicaanse Republiek. Het is een van de eerste Europese steden in Amerika. Vooral archeologen hebben hier veel vondsten gedaan. Isabela is trouwens gesticht door Columbus.

Cascade de Limon

Bezoek ook de Cascade de Limon. Je kunt via verschillende routes de 52 meter hoge cascade bekijken waar het water naar beneden stroomt en klettert. De watervallen van Damajagua zijn ook een aanrader. Er zijn maar liefst 27 watervallen in een mooi stukje natuur op de Dominicaanse Republiek. Het is erg mooi en mag je zeker niet missen. Daarnaast zijn er nog tal van nationale parken welke we je graag aanraden als je van de natuur houdt.

Enkele tips

  • Je kunt de meest heerlijke sigaren roken op de Dominicaanse Republiek
  • Ook kun je domino spelen wat er erg populair is
  • Daarnaast zijn er ook geweldige festivals en feesten in de Dominicaanse Republiek